Jó minőségű, belga kések.
Teljes szerviz háttér biztosítás.

Félautomata kenyérszeletelő gépek

Minden kenyérszeletelő gépünkre egy év garanciát vállalunk, valamint kizárólag jó minőségű belga késekkel szállítjuk és igény szerint teljes szerviz hátteret biztosítunk.

Szeletelő garancia

Félautomata/karos kenyérszeletelőgép. Magyarországi gyártó!

A félautomata kenyérszeletelő gépek könnyű használatukról és megbízható működésükről ismertek. Azok számára ideális választás, akik sok kenyeret kell szeletelniük, de nem szeretnének teljesen automatizált kenyérszeletelő gépet vásárolni. A félautomata kenyérszeletelő gépek biztonságos és hatékony megoldást jelentenek a kenyérszeletelésre, és kiválóan alkalmazhatók pékségekben és boltokban egyaránt. Nálunk megtalálhatja a legjobb minőségű félautomata kenyérszeletelő gépeket, melyek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Válassza a félautomata kenyérszeletelő gépet, hogy könnyebbé tegye a munkáját! Könnyű kezelhetőség

A félautomata kenyérszeletelő gépek általában könnyen kezelhetőek, és nem igényelnek sok képzést.


kenyérszeletelő, kenyérszeletelő gép, kenyérszeletelőgép

VSZ-400 Kenyérszeletelő Gép bemutatás!

 Ez a kiváló minőségű eszköz pékségek és kisboltok számára lett tervezve, hogy hatékony és precíz módja legyen a friss kenyér szeletelésének, akár 400mm szélességig.

Főbb Jellemzők:

 1. Kiemelkedő Teljesítmény: A VSZ-400 kenyérszeletelő gép magas teljesítményű motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony szeletelést a legfrissebb kenyerekhez is.

 2. 400mm Szélességű Szeletelés: A gép nevében szereplő "400" a szélességre utal, így akár 400mm szélességű kenyereket is precízen szeletelhetünk vele.

 3. Pontos Vágási Technológia: A VSZ-400 gép rendelkezik egy fejlett vágási technológiával, amely garantálja a tökéletes és egységes szeleteket minden alkalommal.

 4. Kialakítás: A gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot a napi használat során.

 5. Vágási szélesség: A VSZ-400 14-16-18 mm vágószélességgel kérhető.

 6. Gyors Karbantartás és Tisztítás: A gép kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a tisztításhoz és karbantartáshoz, amely növeli a hatékonyságot és csökkenti a leállási időt.

Használati Területek:

A VSZ-400 kenyérszeletelő gép széles körű felhasználási lehetőségeket kínál. Ideális megoldás pékségek, kisboltok és éttermek számára, ahol a gyors és pontos kenyérszeletelés nélkülözhetetlen a hatékony működéshez.

Félautomata kenyérszeletelő gép, kenyérszeletelő

VSZ-500 Kenyérszeletelő Gép bemutatás!

Ez a kiváló minőségű eszköz pékségek és kisboltok számára lett tervezve, hogy hatékony és precíz módja legyen a friss kenyér szeletelésének, akár 500mm szélességig.

Főbb Jellemzők:

 1. Kiemelkedő Teljesítmény: A VSZ-500 kenyérszeletelő gép magas teljesítményű motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony szeletelést a legfrissebb kenyerekhez is.

 2. 500mm Szélességű Szeletelés: A gép nevében szereplő "500" a szélességre utal, így akár 500mm szélességű kenyereket is precízen szeletelhetünk vele.

 3. Pontos Vágási Technológia: A VSZ-500 gép rendelkezik egy fejlett vágási technológiával, amely garantálja a tökéletes és egységes szeleteket minden alkalommal.

 4. Kialakítás: A gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot a napi használat során.

 5. Vágási szélesség: A VSZ-500 14-16-18 mm vágószélességgel kérhető.

 6. Gyors Karbantartás és Tisztítás: A gép kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a tisztításhoz és karbantartáshoz, amely növeli a hatékonyságot és csökkenti a leállási időt.

Használati Területek:

A VSZ-500 kenyérszeletelő gép széles körű felhasználási lehetőségeket kínál. Ideális megoldás pékségek, kisboltok és éttermek számára, ahol a gyors és pontos kenyérszeletelés nélkülözhetetlen a hatékony működéshez.

Amennyiben sikerült választani a termékek közül kérem, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek egyikén.


                                                                                                           Rendelés                    

A rendelés gombra kattintva kitöltheti a megrendelő űrlapot vagy amennyibe még nem biztos a döntésében kérem, keressen az elérhetőségeink egyikén.