Egyszerű, praktikus
Háromfázisú, tartós gép

Automata szalagos kenyérszeletelő gép

Minden kenyérszeletelő gépünkre egy év garanciát vállalunk, valamint kizárólag jó minőségű belga késekkel
szállítjuk és igény szerint teljes szervizhátteret biztosítunk.

Szalagos kenyérszeletelő ipari A szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépek nagy teljesítményű, megbízható és hatékony megoldást nyújtanak a kenyérszeletelési folyamatokhoz. A szalagrendszer lehetővé teszi a nagy mennyiségű kenyér behordását a gépbe, amely automatikusan végzi a szeletelési folyamatot, jelentősen csökkentve a munkaidőt és a munkaerő költségeit. A szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépek kiváló minőségűek és könnyen használhatóak, így ideálisak a nagyobb méretű pékségek, konyhák és élelmiszerboltok számára. Nálunk megtalálhatja a legjobb minőségű szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépeket, amelyek garantálják a megbízható és hatékony működést, valamint hozzájárulnak az Ön vállalkozásának sikeréhez. Válassza a szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépet, hogy javítsa termelékenységét és csökkentse a munkaerő költségeit!

Szalagos Behordású Kenyérszeletelő Gép

Magas Hatékonyság és Halk Működés

Üdvözöljük az Szalagos Behordású Kenyérszeletelő Gép világában, ahol a kiváló minőségű eszközök forradalmasítják a kenyérszeletelés folyamatát. Ez a gép hatékony és halk megoldást nyújt a tömeges szeletelésre, képes a gépek hagyományos működéséhez képest akár a sokszorosát is teljesíteni. Az állítható magasságú behordó szalagokkal könnyedén illeszkedik a kenyér magasságához.

Főbb Jellemzők:

  1. Automatikus Szalagos Behordás: Az automatikus szalagos behordású rendszerrel a gép megállás nélkül vág és szeletel, míg a behordószalag egyenletesen és folyamatosan táplálja a gépet amelynek a sebessége szabályozható.

  2. Magas Hatékonyság: Két munkatárs együttesen működtetheti a gépet, ami lehetővé teszi a nagy mennyiségű szeletelést a hagyományos gépek sokszorosában.

  3. Állítható Behordó Szalag Magasság: Az állítható magasságú behordó szalagok lehetővé teszik a gép testreszabását a kenyér magasságához, optimalizálva a szeletelési folyamatot.

  4. 500mm Szélesség: A gép szélessége 500mm.

  5. Vágási szélesség: 10-20mm-ig

  6. Halk Működés: A háromfázisú halk működés minimalizálja a zajszintet, lehetővé téve a csendesebb és zavartalan munkakörnyezetet.

  7. Precíz Vágási Technológia: Az automata gépek precíz vágási technológiával rendelkeznek, amely garantálja a tökéletes szeleteket és az egyenletes vastagságot minden alkalommal.

Használati Területek:

Az Automatikus Szalagos Behordású Kenyérszeletelő Gépek ideális megoldást nyújtanak nagyobb pékségeknek, üzemeknek és éttermeknek, ahol a magas szeletelési teljesítmény és a halk működés alapvető szempont.szalagos behordású kenyérszeletelőgép

Amennyiben sikerült választani a termékek közül kérem, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek egyikén.


                                                                                                   Kattintson ide            

A rendelés gombra kattintva kitöltheti a megrendelő űrlapot vagy amennyibe még nem biztos a döntésében kérem, keressen az elérhetőségeink egyikén.